Waarom is deze site voor u interessant?
  • Wandelaar en fietsers zijn een zeer interessante doelgroep voor uw overnachtingsadres. Immers, Europa kent miljoenen actieve wandelaars en fietsers. Deze actieve sporters reizen veel en besteden veel aan overnachtingen. Juist ook in het rustigere voor- en naseizoen.
  • Mijn sites hebben een zeer groot aanbod van populaire en interessante wandel- en fietsroutes (> 500.000km) met de juiste informatie voor de wandelaar en fietser. De sites werken zeer doeltreffend (ook op de mobiel) zodat voor óf tijdens de activiteit eenvoudig uw accommodatie kan worden gevonden.
  • Uw accommodatie krijgt een eigen luxe pagina (met foto’s, specifieke toelichting, eventuele arrangementen, wandel- en fietskaarten en routes in uw omgeving). De vermelding en positionering van uw accommodatie op alle omliggende fiets- en wandelroutes wordt door ons verzorgd. Tevens wordt uw pagina door ons vertaald in meerdere talen.
  • Uw pagina zal op de verschillende sites geplaatst worden zodat de dekkingsgraad hoog is voor verschillende landen.
  • Het succes is ook zichtbaar door de hoge ranking in Google en het aantal bezoekers van de site.
  • De snelle groei komt niet alleen door een gebruikersvriendelijke site maar ook door een gunstig plaatsingstarief. Dit zorgt voor een lage drempel om deel te nemen.
Werking site

De opzet van de sites is uniek en doeltreffend. De gebruiker selecteert een specifieke route en krijgt direct op de kaart een overzicht van alle nabij gelegen accommodaties. Selectie van een accommodatie toont alle informatie van dit onderkomen inclusief foto's, voorzieningen, specifieke informatie en de afstand tot alle nabij gelegen routes: een unieke functie.
De bezoeker van de sites neemt vervolgens direct contact met u op.
Wij blijven continu verder bouwen om de doelgroep van deze doelgroepen nog beter van dienst te zijn met het zoeken naar een overnachting.
U kunt via e-mail contact opnemen voor meer informatie en mogelijkheden. Wilt u uw accommodatie aanmelden, dan kan dat hier.