Ja, ik heb interesse

Het wandel- en fietsseizoen is weer gestart! Wilt u deze actieve doelgroep enthousiast maken voor uw overnachtingsadres, schrijft u zich dan nog vandaag in.
U kunt onderstaande formulier gebruiken om zich aan te melden voor plaatsing op alle websites. Registreren kost ongeveer 15 minuten.


Kosten adverteren

De kosten zijn €49,- per jaar (exclusief BTW) voor plaatsing op alle sites. Er zijn geen verborgen kosten of verdere verplichtingen.
Uw lidmaatschap wordt wel jaarlijks automatisch verlengd. Besluit u na deze automatische verlenging alsnog om te willen stoppen, dan zullen geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Als u bij uw aanmelding een aanbeveling doet van een fiets- of wandelroute, dan krijgt u een korting van €5,- voor het eerste jaar. Heeft u een digitale route beschikbaar (gpx, kml, kmz, etc), dan krijgt u zelfs een korting van €15,- voor het eerste jaar. Voorwaarde is wel dat de route nog niet op onze sites staat, dat een wandelroute minimaal 80 km is en dat een fietsroute minimaal 150 km moet zijn. De route moet ook aaneengesloten zijn en mag niet commercieel worden aangeboden op het internet.