B&B De Suikerschuur

In het karakteristieke grensdorp Neeritter is het heerlijk overnachten na een flinke wandeling of fietstocht. In het dorp zijn diverse monumentale panden te bezichtigen en vanaf het Krekelbergplein zijn verschillende vaste gemarkeerde wandelroutes te doen. Zowel wandelknooppunt als fietsknooppunt routes lopen door het landelijk gelegen Limburgse dorp. De Maas en de Maasplassen zorgen voor een waterrijke omgeving op slechts een steenworp afstand.

Voor brood en banket, voor onderweg, kunt u bij ons terecht in de bakkerswinkel die gevestigd is op het eigen terrein.

Contact

B&B De Suikerschuur
Lambertusstraat 9
6015AP Neeritter
Telefoon: 0475565828 / 06 21245990
Website: www.suikerschuur.nl

Voorzieningen


Over de accommodatie

Met 10 heerlijke slaapplaatsen is De Suikerschuur niet alleen voor de individuele wandelaar of fietser maar ook voor groepen een ideale overnachtingsplek. Voor 1-2 personen hebben we drie ruime tweepersoonskamers met een eigen badkamer. We hebben twee speciale familiekamers waarbij je met 4 personen gebruik kunt maken van 2 tweepersoonskamers en een eigen badkamer. Ben je met 6-10 personen dan kun je maximaal 5 tweepersoonskamers met 3 badkamers gebruiken. Ontbijten kan in de woonkamer of bij goed weer in de gezellige buitenruimte.

In overleg kan er s avonds gebruik gemaakt worden van een warme maaltijd en anders zijn er in Ittervoort en Kessenich (B) diverse restaurants.

Electrische fietsen kunnen in de overdekte buitenruimte worden opgeladen.

Ontspanning, gastvrijheid en flexibiliteit zijn bij ons belangrijke kenmerken voor een overnachting in De Suikerschuur.


Halen/brengen

Wij halen u graag op van de route!


Routes rondom B&B De Suikerschuur


Link naar nabijgelegen routes inclusief afstand tot accommodatie

Tot ziens bij B&B De Suikerschuur